en.pngEN
Sve kategorije

Oko

Početna>Oko

O NAŠOJ FIRMI


Smještena u Šangaju u Kini, Shanghai Hengcheng Beverage Equipment Co., Ltd. je profesionalni dobavljač inženjerskog dizajna i opreme za preradu pivskih napitaka, mliječnih sokova, začina i biološke fermentacije. Suzhou Hengcheng Intelligent Equipment Co., Ltd. se nalazi u mjestu Suzhou, provincija Anhui.

Shanghai Hengcheng nudi fluidna inženjerska rješenja iz planiranja investicija, projektnog savjetovanja, inženjerskog dizajna, proizvodnje, ugradnje i puštanja u rad, upravljanja projektima i održavanja sistema. Uspostavili smo usku saradnju sa poznatim domaćim koledžima i stranim preduzećima. U procesu suradnje kontinuirano smo učili naprednu tehnologiju i iskustvo u zemlji i inozemstvu te poboljšavali dizajn i proizvodni proces.

Članovi našeg menadžmenta i tehničkog tima imaju više od 10 godina iskustva u industriji. Orijentirani smo na ljude i uspostavili smo korporativnu kulturu "poštovanja, tolerancije, odgovornosti, inovativnosti i pragmatizma". Kompanija teži stvaranju profesionalnog tima s prvoklasnom konkurentnošću u industriji i svim srcem pruža usluge kupcima u zemlji i inostranstvu.

Kompanija se drži cilja "pružanja usluga kupcima i stvaranja vrijednosti za kupce". Kroz dugi niz godina marljivim radom tima, razmjer kompanije raste i širi se. Proizvodi kompanije prodaju se u zemlji i inostranstvu, a kupci su široko prepoznali kvalitet proizvoda i usluge. Kupci su pokrivali tržišta Sjedinjenih Država, Kanade, Švedske, Britanije, Norveške, Južne Koreje i Australije.

tvornica

Zašto odabrati nas


NAŠA FAKTORIJA