en.pngEN
Sve kategorije

kultura

O NAŠOJ kulturi


Čast mi je pružiti inozemnim kupcima opremu za pripremu piva prema više od 10 godina iskustva u industriji opreme za piće. Naša misija je postati globalni dobavljač visokokvalitetnih proizvoda, pružiti bolju uslugu i konkurentnu cijenu svjetskim ljubiteljima zanatskog piva, izgraditi vlastiti brend i uspostaviti reputaciju ne više od OEM proizvođača

Nasljeđe Čast je pružiti inozemnim kupcima opremu za pripremu piva prema više od 10 godina iskustva u industriji opreme za piće. Naša misija je postati globalni dobavljač visokokvalitetnih proizvoda, pružiti bolju uslugu i konkurentnu cijenu svjetskim ljubiteljima zanatskog piva, izgraditi vlastiti brend i uspostaviti reputaciju ne više od OEM proizvođača

Osnovne vrijednosti.često dobivamo komplimente, ne samo u vezi s našom kvalitetom i korisničkom uslugom, već i zbog naših zaposlenih. Zapravo smo uspješni zbog našeg sjajnog tima. Kao grupa, članovi našeg tima razvili su skup hengchenskih „Osnovnih vrijednosti“ koji nas vode u svemu što radimo. Oni nas čine onim što smo danas i nastavljamo živjeti i raditi po njima.

KVALITETA
Predanost ponosu i izvrsnosti u svemu što radimo.
KULTURA
Pozitivno radno okruženje s porodičnom atmosferom zabave i druženja prihvaćajući univerzalni kredo piva: „VOLIMO PIVO!“
TIMSKI RAD Komunicirajte, komunicirajte, komunicirajte ... Partnerite se s našim kolegama i kupcima kako biste postigli uspjeh u svemu što radimo!
ZADOVOLJSTVO KUPACA
Nastojimo da se prema svakom kupcu odnosimo kao prema našem jedinom kupcu tako što smo lojalni, brižni, inovativni i premašujemo njihova očekivanja.
INTEGRITET
Ponosni smo što je cijeli naš tim predan, pouzdan, pouzdan i etičan. Koreja i Australija.

1617238993599552_ 副本